Wat vind ik van biofeedbacktherapie? Voor mij is het altijd een visueel beeld dat ik mijn spieren kan trainen al heb ik een spierziekte. Verleden jaar deze therapie gehad, door dat ik met mijn eigen ogen zag dat ik mijn spieren kan trainen ben ik meer gaan fitnessen, lopen, oefenen. Hierdoor veel afgevallen en mobieler geworden. Door biofeedback kan ik een goed beeld krijgen hoe ik bepaalde spieren kan trainen die ik door mijn spierziekte minder voel. Biofeedback helpt mij in ieder geval heel goed om goed te kunnen trainen bij fitness.



Angela T
28 maart 2016

Ik vond het leuk. Ik heb geleerd hoe ik niet mijn hoofd moet overstrekken. Ik had altijd zin om te komen. Het leukste vind ik de buikspieroefeningen maar de beenspieren waren ook niet verkeerd en de rugspieren zeker niet. Ik hoop dat ik in de toekomst weer nieuwe spieren ga oefenen. Dit was het verslag over de BBFM-therapie van Stan. Tot de volgende keer.



Stan Meinema en Elly

31 maart 2016

Matthias en collega’s bedankt!
 Joop vond het erg leuk en nuttig naar de therapie te komen. Uiteraard maakte Joop de grap  “de pauzes waren het leukst” maar hij keek er steeds naar uit naar Rotterdam te komen. Joop heeft er zeker baat bij. Joop zegt steeds had ik deze therapie maar eerder gehad in het revalidatiecentrum. Ook voor mij was het leuk en leerzaam de Brucker Biofeedback therapie mee te maken. We kijken er naar uit om weer aan de volgende serie te kunnen beginnen.
Ook namens Joop, Jan Naber
PS: heel veel succes met deze hoopvolle therapie


Joop en Jan Naber
4 mei 2016

I had a really positive experience at the clinic and really enjoyed meeting you and working with you, so thanks once again.



Tom Shaw
28 juni 2016